سرتیتر خبرها:
شنبه 15 اردیبهشت 1403
مشروح خبر
تاریخ انتشار : 1398/5/13 ساعت: 8:30 | کد مطلب: 8528 چاپ مطلب
مراسم رونمایی ,جشن امضای کتاب "ساجی" برگزار شد

مراسم رونمایی از کتاب "ساجی" و جشن امضای آخرین اثر یک تن از ستارگان بخت و اقبال همدان بهناز ضرابی‌زاده باحضور علاقمندان به عرصه کتابخوانی برگزار شد.

به گزارشهفت هنر همدان روز گذشته مراسم رونمایی از کتاب ساجی آخرین تالیف نویسنده تحسین شده همدانی بهناز ضرابی زاده و جشن امضای این اثر با حضور علاقمندان به عرصه کتابخوانی  در مجموعه شهر کتاب همدان برگزار شد.

 در این مراسم نویسنده کتاب "ساجی" اظهار داشت: نوشتن کتابی مانند ساجی آرزوی دیرینه من بود چرا که من سال‌ها بود قصد داشتم کتابی درباره خرمشهر بنویسم.

 وی با بیان اینکه هرگاه کتاب جنگ و صلح تولستوی را می‌خواندم افسوس می‌خوردم که چرا ما نتوانستیم اثری درباره خرمشهرکه حوادث بسیاری را پشت سر گذاشته، بنویسیم،گفت:در این وادی بیش از همه خودم را سرزنش می‌کردم که چرا چنین کاری را انجام نداده‌ام.

Image result for ‫ساجی+ضرابی زاده‬‎

 بهناز ضرابی‌زاده عنوان کرد: خاطرات خانم باقرزاده همسر شهید بهمن باقری اتفاقی از طریق یکی از دوستانم به دستم رسید تا آنها را مطالعه کنم، خاطراتی که بسیار دچار پراکنده گویی بود و همین سبب شد مدت زمان زیادی طول بکشد تا این خاطرات را مطالعه کنم.

وی با اشاره به اینکه دو خاطره جالب در این اثر سبب شد تا درباره آنها فکر کنم، افزود: خرمشهری بودن خانم باقرزاده و عشقی که سب شد ازدواج بین خانم باقرزاده و همسرشان رخ دهد مرا تشویق کرد تا در این باره به فکر نوشتن کتابی بیفتم.

نویسنده تحسین شده کتاب "دختر شینا" ابراز کرد: این کتاب پر رنج در مدت سه سال و با مشقت بسیار نوشته شد،  اثری که برای نگارش آن نه تنها  70 ساعت مصاحبه با خانم باقرزاده جمع آوری کردم، بلکه چندین سفر نیز به خرمشهر و آبادان داشتم تا درک درستی نسبت به محیط پیدا کنم.

وی با اشاره به اینکه برای نگارش این کتاب در سفرهای خود به خرمشهر و آبادان هزار قطعه عکس تهیه کردم، بیان کرد: برای اینکه بتوانم با آداب و رسوم مردم این منطقه آشنا شوم کتاب‌های تاریخی و حتی رمان‌های بسیاری را خواندم  و تلاش کردم مثل یه خرمشهری با این خاطرات ارتباط برقرار کنم.

ضرابی‌زاده با تشریح مشقات خاطره نگاری عنوان کرد: برخلاف داستان نویسی، دست نویسنده در خاطره نگاری  برای تخیل بسته است یعنی شما باید به خاطرات وفادار بمانید و حقیقت را بنویسید  به همین دلیل نیز نوشتن این کتاب سه سال طول کشید.

نویسنده تحسین شده کتاب "گلستان یازدهم" با بیان اینکه وقتی کتاب را آماده کرده و برای آقای سرهنگی فرستادم ایشان پس از چند روز تماس گرفته و گفتند گمان کنم جنگ و صلح ما نیز با این کتاب نوشته شد، تصریح کرد: با خود تصمیم گرفتم با وجود رنج بسیاری که از نظر روحی برای نوشتن این کتاب متحمل شدم،  اگر این اثر مورد استقبال مردم قرار گرفت جلد دوم آن را نیز بنویسم هرچند از همین حالا می‌گویم این اتفاق به این زودی رخ خبرگزاری تسنیم

دیدگاه شما
نام شما
پست الکترونیکی
صفحه خانگی
نظر شما



حروف تصویر